Om oss

In Wild Expeditions är en resebyrå med över 8 års erfarenhet utav att arrangera resor till Peru och arrangera SUP aktiviteter i Sverige.

Nedan kan ni läsa mer om vår historia och möta oss bakom resebyrån.

pattern_backgroundgreen.png

Vår historia

Manuel startade In Wild Peru HB 2013 och hade sina första resor till Peru 2014, han drev företaget fram till 2018 med sin förra affärspartner i Sverige, men valde att gå skilda vägar. Under sina år hann de båda också starta en Stand-Up paddleboard(SUP) verksamhet på Syd koster. Manuel hann driva In Wild Peru och sin SUP uthyrning fram till 2020 innan Covid-19 satte stopp för detta. 2021 hittade Manuel, Pontus som blev hans ny affärspartner och vi valde att starta In Wild Expeditions Sweden AB tillsammans för att ännu en gång arrangera resor till Peru och SUP Sverige. Mer är inplanerat och fler destinationer kommer det att bli.

Vem är Manuel?

Vem är Manuel undrar kanske några. Manuel Alejandro Mori Marquez är en kille från Iquitos, Peru. Med en stor passion för naturen och kulturen i hans hemland. 2013 valde Manuel att starta resebyrån In Wild Peru för att visa alla vilket underbart och vackert land Peru är.

Manuel har också genom sina år, jobbat som guide i Amazonas djungeln i över 10 år. Där av hans stora kunskap om miljöerna och vad som krävs för att arrangera ett hållbart resande i Peru och i Amazonas.

Träffa teamet bakom In Wild Expeditions

Varför resa med oss?

Lokala och professionella guider

Vårt fokus är på att använda lokala guider som är experter på sitt område och gynna de lokla guiderna på det som de är bäst på.

Hållbart resanade & Ekoturism

Detta är vår hjätefråga där vi fokuserar på att värna om naturen och den lokala välfärden och gynna det lokala är något vi vill.

Små grupper & Privat transport

Åk med mindre grupper, få åka i privat transport under er resa, få en mer exklusiv upplevelse och slipp att åka i stora turist bussar. 

Minnen för livet

Med oss kommer ni skapa minnen för livet. Få en mer exklusiv men ändå väldigt lokal upplevelse.

Våra samarbetspartners

Runmaro-SUP-logo.png